Vriend van de maand: Autodemontage Rutte

Autodemontage Rutte is al meer dan 50 jaar hét autodemontagebedrijf in de regio Kennemerland. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en demonteert het nu zo’n 80 tot 100 voertuigen per week. Van deze gedemonteerde voertuigen biedt het bedrijf een breed scala aan onderdelen, die op voorraad liggen in het magazijn of gedemonteerd kunnen worden van een van de voertuigen. Daarnaast beschikt het bedrijf over een complete bandenafdeling waar zowel nieuwe als tweedehands banden worden verkocht en direct gemonteerd kunnen worden.

Als autodemontagebedrijf hebben we een breed scala aan werkzaamheden. We hebben medewerkers die zich bezighouden met het ophalen van demontagevoertuigen, maar ook veel technisch personeel dat zich richt op het testen en demonteren van auto-onderdelen. Dagelijks ontvangen we klanten op ons bedrijf die we helpen met de benodigde auto-onderdelen. In de afgelopen jaren zijn we ook verder gegaan met digitalisering en verzenden we onderdelen uit onze voorraad naar klanten in de hele Europese Unie en daarbuiten. Om hierin verder te groeien, werken we dagelijks aan een goed geïndexeerd magazijn en kunnen we aan de hand van onze data zien welke onderdelen voor ons economisch van toegevoegde waarde zijn. Op deze manier kunnen we onze klanten steeds beter en sneller van dienst zijn.

Ons bedrijf, net als veel andere bedrijven in de omgeving, draait op goed technisch personeel. Het is voor ons van groot belang dat er in onze directe omgeving voldoende technisch talent wordt opgeleid. Het Technisch en Maritiem College Velsen is een begrip in de omgeving, waar jongeren al vroeg in aanraking komen met techniek. Door vriend te worden van deze stichting ondersteunen wij de ontwikkeling van nieuw jong technisch talent. Dit is niet alleen belangrijk voor ons als demontagebedrijf, maar voor de gehele technische sector in de omgeving.

www.autodemontagerutte.nl

Deel bericht
Bekijk meer